Choď na obsah Choď na menu
 


CENA NatuRoll Pro, +

NatuRoll Pro, +

NatuRoll Plus

 

Sklenená vlna od spoločnosti Knauf je jedným z ich populárnych produktov pre tepelnú izoláciu. Sklenená vlna je vyrobená z recyklovaného skla a iných prísad, a ponúka výborné tepelnoizolačné vlastnosti.

Tepelná izolácia sklenenou vlnou Knauf poskytuje niekoľko výhod:

  1. Vysoká tepelná odolnosť: Sklenená vlna má vynikajúcu schopnosť zabraňovať prenikaniu tepla cez steny, strechy a podlahy. Týmto spôsobom pomáha udržiavať teplotu v interiéri a znižuje náklady na kúrenie alebo chladenie.

  2. Akustická izolácia: Okrem tepelnej izolácie sklenená vlna tiež ponúka výborné vlastnosti zabezpečujúce absorpciu zvuku. Týmto spôsobom pomáha znížiť vnútorný hluk a vytvára príjemnejšie a tichšie prostredie.

  3. Ochranu pred požiarom: Sklenená vlna je nehorľavý materiál, ktorý poskytuje pasívnu požiarnu ochranu. V prípade požiaru neprispieva k šíreniu plameňov a dymu.

  4. Jednoduchá inštalácia: Sklenená vlna od Knauf je ľahká a flexibilná, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu. Je dostupná vo forme rohoží, dosiek alebo valcov, čo umožňuje prispôsobenie sa rôznym typom konštrukcií a aplikácií.

Je však dôležité poznamenať, že pri inštalácii tepelnej izolácie, vrátane sklenej vlny, je dôležité dodržiavať správne postupy inštalácie a miestne stavebné predpisy. V prípade pochybností odporúčam konzultovať s odborníkom v oblasti stavebníctva alebo kontaktovať predajcu produktov Knauf pre presné inštrukcie a odporúčania.